FK Jedinstvo: Održan važan sastanak!

1

Predstavnici Jedinstva – Predsjednik, članovi UO, Sekretar i Predsjednik Skupštine kluba održali su sastanak sa Predsjednikom opštine Bijelo Polje, gospodinom Petrom Smolovićem kao i direktorom JU Centar za sport i rekreaciju Bijelo Polje , Markom Maslovarićem na temu obezbjeđivanja potrebnih finansija za kvalitetno takmičenje u 1.CFL.

Raduje nas to što je sastanak održan na inicijativu Predsjednika opštine, koji je obećao maksimalnu pomoć, shodno trenutnim mogućnostima, ali i konkretnu pomoć i angažovanost u cilju pronalaženja kvalitetnih sponzora i prijatelja kluba bez čije pomoći ne bi bilo moguće obezbijediti sva potrebna sredstva, a potpuno je jasno da Opština sama ne može da isfinansira ukupni budžet za 1.CFL.

Na sastanku smo došli do zaključka da je potrebno kontaktirati sve veće kompanije u našem gradu i pokušati ostvariti saradnju sa što više njih obzirom da smo postigli respektabilan rezultat koji nam daje za pravo da tako nešto očekujemo.

Zato ćemo narednih dana i nedjelja pokrenuti razgovore i posjete svim većim kompanijama, preduzećima i ustanovama u našem gradu, a prvenstveno sa onima koji su već iskazali spremnost da pomognu. Organizovaćemo niz manifestacija i donatorskih večeri, a u planu je i prodaja ulaznica i pokretanje FAN SHOP- a JEDINSTVO.

Želimo da napomenemo da su nam pomoć u ovom pravcu uputili i predstavnici navijačke grupe ULTRAS, koji potpuno shvataju situaciju i spremni su zajedno sa nama da učestvuju u svim manifestacijama koje imaju za cilj obezbjeđivanje potrebnih sredstava za kvalitetan nastup JEDINSTVA u 1.CFL.

Na kraju smatramo da uspjeh koji smo postigli kao i jubilej 100 godina postojanja kluba apsolutno zaslužuju respekt, te da je to više nego dovoljan razlog da se priključe svi koji mogu da pomognu…

NEMAŠ PRAVO NA IZGOVOR, JEDINSTVO TE ZOVE!!! – saopšteno je iz FK Jedinstvo.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here