FK JEDINSTVO: Počinju pregovori sa potencijalnim pojačanjima

0
FOTO: FK Jedinstvo

Juče je održana sjednica UO FK JEDINSTVO Bijelo Polje, kojoj je prisustvovalo 7 od 9 članova.

Svoje odsustvo opravdali su Almir Džogović i Milanko Drašković, koji su ujedno pružili punu podršku za predloženi dnevni red i zaključke sa kraja sastanka.

Raspravljano je o sljedećem dnevnom redu:

1. Analiza prethodne ( jesenje) polusezone, i sumiranje rezultata.
2. Planovi za narednu ( proljećnu ) polusezonu.
3. Tekuća pitanja.

Zaključak prve tačke dnevnog reda, je opšti i jednoglasni stav svih članova UO, da je prethodna polusezona bila itekako uspješna te da smo kao UO apsolutno zadovoljni postignutim rezultatima kao i atmosferom u klubu. Pozicija na tabeli 2.CFL, kao i prikazana igra tokom prvenstva, daju nam za pravo da se možemo nadati uspješnoj i narednoj polusezoni. Što se tiče igrača i stručnog štaba, kako u seniroskom tako i u omladinskom sastavu, iskazana je puna podrška i povjerenje i za naredni period, saopšteno je na sjednici.

Pod drugom tačkom dnevnog reda, članovi UO dali su saglasnost i podršku Predsjedniku UO , sekretaru i trenerima da u cilju osvježavanja našeg igračkog kadra, otpočnu razgovore sa potencijalnim pojačanjima.

Takođe je zaključeno da je organizacija kvalitetnih priprema u zimskom periodu jedan od prioriteta, kao i razgovor sa privrednicima iz Bijelog Polja, ali i šire u cilju pronalaženja potencijalnih prijatelja i sponzora kluba, čija je podrška neophodna kako bi ostvarili planove i zacrtane ciljeve.