FK Partizan: Pavlović ide u Monako, Stojković mora da miruje

0

Fudbaleri Partizana gostuju Radniku u Surdulici u zaostaloj utakmici šestog kola Linglong Super lige Srbije. Susret je na programu u nedjelju, 15. decembra od 13 časova.

Strateg crno-bijelih Savo Milošević na ovom meču iz predostrožnosti neće računati na defanzivca Strahinju Pavlovića, koji u ponedjeljak putuje u Francusku da završi formalnosti oko potpisivanja ugovora sa Monakom.

– Strahinja Pavlović neće igrati utakmicu protiv Radnika, s obzirom da putuje u Francusku na potpis ugovora. Dogovorili smo se da ne rizikujemo povredu, bilo bi glupo sa naše strane da to učinimo. Uslovi su takvi da Strahinja ostaje do juna, ali mora da potpiše ugovor. Karte su rezervisane za ponedjeljak ujutro. Ekipa je kroz utakmice u Ligi Evrope dobila na cijeni, odigrali smo dosta kvalitetnih utkamica koje su se gledale, to nam je bila i mogućnost da na tržištu pokažemo šta imamo. Strahinja je dijete od 18 godina, igra na tom nivou, sa tako malo godina, pa je jasno da se radi o potencijalu. Srećom po nas, nije jedini koji je upao u oči velikim evropskim ekipama. A snaga takmičenja nam je donijela porast cijene igračima, rekao je Milošević, a prenio Sportski žurnal.

Takođe, Vladimir Stojković neće braniti protiv Radnika zbog povrede mišića, zbog koje mora da miruje sedam dana.