FK RUDAR: Uskoro sastanak nakon kojeg će sve biti jasnije

1
ARHIVA

U Rudaru, za sada, više se radi van prostorija kluba, nego ispod tribina gradskog stadiona. Ono što je dobro no sve u klubu je da je prije nekoliko dana isplaćena jedna plata, od tri koliko se dugovalo igračima i stručnom štabu, nakon završetka jesenjeg dijela sezone.

Prema našim informacijama naredne sedmice biće održan sastanak nakon koga će sve biti jasnije. Ha njemu bi trebalo da se nađe, makar, kratkoročno rješenje za klub, a to je budžet za predstojeću polusezonu i način da se isplate igrači.

“Početak zimskih priprema zavisi od mnogo toga. Nadam se da će se mnoge stvari iskristalisati do kraja ove godine i da ćemo se na našem stadionu okupiti 15. januara. Plan je da do 30. januara treniramo u Pljevljima, a potom, uz pomoć pri jatelja kluba, pripreme nastavimo u Ulcinju”, kazao je strateg Rudara Vuko Bogavac, koji od većine svojih kolega, još uvijek, ne razmišlja o pojačanjima.

Za sada nema naznaka da će neko od kompanija koji imaju, makar moralnu obavezu, da pomognu ne samo Rudaru, odškrinuti kasu. Samo treba biti mudar i čekati, možda se neko sjeti i Rudara, kao što je to uradio i gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, kada je u smiraj jeseni pomogao Pljevljacima.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here