FK Zeta u rukama Opštine

0

Na danas održanom sastanku u kabinetu predśednika opštine Zeta, Mihaila Asanovića, dogovoreno je da fudbalski klub “Zeta” pređe u vlasništvo opštine.

Sastanku su prisustvovali Milan Knežević, poslanik u Skupštini Crne Gore i lider Demokratske narodne partije, bivši predsjednik kluba Radojica Božović i sportski direktor Bojan Božović.

Iz Opštine Zeta saopšteno je da ovakva inicijativa dobija na značaju zbog ambicioznih ciljeva koje klub postavlja pred sebe. “Naš prvi cilj je ekspresni povratak u Prvu ligu, a zatim i izlazak na međunarodnu scenu. Želimo da naš klub, uz ozbiljan pristup, zalaganje i ulaganje u mlade talente, zajedno sa sponzorima, ponovo postane jedan od lidera crnogorskog fudbala. Takođe, težimo da Zeta postane stalni učesnik Lige Evrope,” navode iz opštine.

Dodatno, iz Opštine Zeta ističu da neće dozvoliti ponavljanje teških sezona iz prošlosti. “Nikada više nećemo dozvoliti da ovaj klub doživi sudbinu koju je imao ranije. Uz ulazak u viši rang šaljemo poruku da smo se uzdigli kao feniks iz pepela i vraćamo Zetu na staze stare slave,” zaključuje se u saopštenju.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here