FOOTBALL PREDICTOR – Pogodi ishod utakmica na SVJETSKOM PRVENSTVU i preuzmi ulaznicu za POKER TURNIR!

12

Volite fudbal podjednako kao i poker? Pogodite ishode utakmica svjetskog prvenstva u Kataru i preuzmite ulaznicu za POKER SPEKTAKL!

Ako podjednako volite fudbal i poker, predstavljamo vam promociju koja će vas posebno oduševiti. Nema razloga da razdvajate stvari koje volite. Meridian će vam omogućiti da kroz prognoziranje ishoda utakmica Svjetskog prvenstva u fudbalu preuzmete turnirsku ulaznicu za POKER SPEKTAKL!

Promocija Football Predictor će se održati na igri Texas Hold’em Poker tokom trajanja Svjetskog prvenstva u Kataru od 20. novembra do 18. decembra. 

Prije nego što zabava počne, potrebno je da se ulogujete na svoj korisnički nalog.

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Ukoliko ne posjedujete aktivan nalog, pravo je vrijeme da se pridružite stotinama zadovoljnih igrača. Registracija traje svega nekoliko sekundi, a nosi sa sobom specijalan bonus poklon za novajlije!

Odmah nakon registracije osvojićete 200 spinova na zanimljivoj slot igri Book of Egypt provajdera Expanse Studios. Nije potrebno ni da deponujete novac na vaš nalog – spinovi vas čekaju odmah nakon registracije!

Najbolje prognozere očekuje ulaznica za poker turnir…

Kada otvorite Texas Hold’em Poker vidjećete opciju pomoću koje možete prognozirati konačan ishod utakmica na Svjetskom prvenstvu u fudbalu!

Na raspolaganju su vam tri ishoda: pobjeda domaćina, pobjeda gostiju i neriješen ishod nakon regularnog dijela meča (90 min).

Najveći fudbalski znalci će osvojiti turnirsku ulaznicu u rasponu od 1 do 10€. Veći broj pogodaka povećava vaše šanse!

Ali, ni to nije sve! Ovo nije jedini način da pokupite svoju ulaznicu za poker turnir. U odjeljku MISSIONS možete vidjeti koju misiju treba da ispunite i na taj način možete doći do svoje ulaznice!

S toga ne čekajte, zaigrajte Texas Hold’em Poker u Meridianu i uživajte u magičnom spoju najpopularnije kartaške igre i najvažnije sporedne stvari na svijetu!

12 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here