FSCG: Cico, vječna ti slava i hvala!

0

Zlatko Cico Kranjčar, drugi selektor u istoriji seniorske reprezentacije Crne Gore, preminuo je u Zagrebu u 65. godini života nakon duge i teške bolesti.

Zlatko Cico Kranjčar, bivši selektor seniorske reprezentacije Crne Gore, preminuo je u Zagrebu u 65. godini života nakon kratke i teške bolesti.

Kao igrač Zlatko Cico Kranjčar ostavio je neizbrisiv trag u hrvatskom fudbalu i jugoslovenskom, dok je baveći se trenerskim pozivom dao ogroman doprinos u ostvarenju zapaženih rezultata sa klubovima koje je predvodio i reprezentacijama Hrvatske i Crne Gore.

Kranjčar je na klupi našeg nacionalnog tima naslijedio Zorana Filipovića i od marta 2010. do septembra 2011. godine predvodio je reprezentaciju na 13 utakmica. „Sokoli“ su pod njegovim vođstvom upisali šest pobjeda, četiri poraza i tri remija i zauzimali 16. mjesto na FIFA rang listi, što je najbolja pozicija naše reprezentacije od sticanja samostalnosti.

Fudbalski savez Crne Gore upućuje izraze saučešća porodici Zlatka Kranjčara, Nogometnom savezu Hrvatske, Fudbalskom klubu Dinamo Zagreb, navijačima i cjelokupnoj hrvatskoj fudbalskoj javnosti.

Cico, vječna ti slava i hvala!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here