FSCG: Kazna za Arsenal i Budvu zbog netačnih i lažnih podataka

0

Disciplinska komisija FSCG juče je imala pune ruke posla.

Na jučerašnjem zasijedanju kaznu zbog lažnih i netačnih podataka sa 400 eura kažnjen je FK Arsenal.

novčana kazna u iznosu od 400 eura zbog obmanjivanja i dovođenja u zabludu zvaničnika FSCG – delegata utakmice na način što su dali lažne i netačne podatke i tako obmanuli fudbalsko tijelo u utvrđivanju činjeničnog stanja i preduzimanja odgovarajućih mjera na utakmici  17. kola Prve kadetske lige Crne Gore, odigrane između FK „Arsenal“ – FK „Berane“, čime je počinio prekršaj iz člana 101 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG – saopšteno je iz DK FSCG.

FK Podgorica

– novčana kazna u iznosu od 400 eura zbog slabe organizacije utakmice 18. kola Prve kadetske lige Crne Gore, odigrane izmešu FK „Podgorica“ – FK „Arsenal“, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 1 Disciplinskog pravilnika FSCG.

FK Budva

– klubu i treneru FK „Budva“ Vujović Ivanu novčana kazna u iznosu od po 500 eura zbog obmanjivanja i dovođenja u zabludu zvaničnika FSCG – delegata utakmice na način što su dali lažne i netačne podatke i tako obmanuli fudbalsko tijelo u utvrđivanju činjeničnog stanja i preduzimanja odgovarajućih mjera na utakmici 22. kola Pionirske lige Crne Gore, između FK „Budva“ – OFK „Berane“, čime su počinili prekršaj iz člana 101 stav 1 tačka 3 i 4 Disciplinskog pravilnika FSCG.

FK Brskovo

– Igraču Bulatović Banu zabrana igranja na dvije utakmice zbog nesportskog ponašanja – psovanja i vrijeđanja sudije utakmice nakon isključenja iz igre na utakmici 21. kola Druge omladinske lige Crne Gore, odigrane između FK  „Brskovo“ i FK „Arsenal“ i nema pravo igranja u 23. i 24. kolu Druge omladinske lige Crne Gore, čime je počinio prekršaj iz člana 58 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here