FSCG odabrao kandidate za sticanje UEFA “A” licence

0

Stručno vijeće Centra za edukaciju trenera FSCG, na sjednici održanoj 8.10.2019. godine, izvršilo je odabir kandidata za upis za petu generaciju polaznika programa edukacije za sticanje UEFA „A“ licence.

Od 79 pristiglih prijava, na školovanje pete generacije upisano je 30 kandidata, od kojih je 28 crnogorskih trenera i dva trenera sa državljanstvom druge države.

Na školovanje za UEFA „A“ licencu upisani su: Milivoje Novović, Mirko Tamindžija, Ivan Tatar, Nikola Marčelja, Vladimir Savićević, Marko Nenezić, Marko Vukčević, Nikola Sekulić, Vladimir Vujović, Igor Perović, Dejan Batrović, Mirko Raičević, Mirko Šćepanović, Radovan Ralević, Ivan Vujačić, Milan Ivanović, Ivan Jablan, Nenad Filipović, Marko Camaj, Đorđije Ćetković, Nemanja Kljajević, Vladan Pavićević, Elvis Camić, Dražen Međedović, Nedjeljko Vlahović, Oleg Bulatović, Dejan Ognjenović, Novo Cimbaljević, Slaven Borović, Dalibor Andrić  i Eugenio Sena.

Prvi seminar na edukaciji za UEFA „A“ licencu održaće se od 4. do 9. novembra 2019. godine, u hotelu „Palma“ u Tivtu.

Kandidati su obavezni da izvrše uplatu 50 odsto školarine na žiro račun 525-275-92 Centar za edukaciju trenera FSCG. Rok za uplatu školarine je 4. novembar 2019. godine. Kandidati koji ne izvrše uplatu neće moći prisustvovati seminaru.

Kandidati sami snose troškove boravka u hotelu (30 eura dan) i dužni su da ponesu sportsku opremu (patike i kopačke), dok će ostatak opreme dobiti po dolasku u hotel. Kandidati moraju biti zdravstveno i kondiciono spremni za praktičan rad i moraju imati lap top računar tokom predavanja.

Kandidati su obavezni da se prijave u hotel „Palma“ u Tivtu u ponedjeljak, 4. novembar 2019. do 15:00 časova.

Svi ostali kandidati koji su predali validnu dokumentaciju, konkurisaće za odabir druge grupe UEFA ,,A“ licence, koja će se formirati početkom 2020 godine.

Stručno vijeće Centra za edukaciju trenera FSCG izvršiće odabir II grupe UEFA ,,A“ licence u februaru 2020 godine.