FSCG: Pokrenuti postupci protiv Budve i Zete

0

Na osnovu člana 134 i člana 145 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG, Disciplinska komisija FSCG na sjednici održanoj 30.05.2024. godine, donijela je sljedeće odluke.

Shodno članu 134 Disciplinskog pravilnika FSCG, pokreće se disciplinski postupak protiv:

– FK ,,Budva” zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što je poslužio drugom i oštetio drugi klub i povrijedio takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 3. kola Baraža za popunu 2.CFL, između FK „Budva“ – FK „Zeta“, čime bi počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG.

– Stijepović Marka, igrača FK „Budva“, zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što je poslužio drugom i oštetio svoj i drugi klub, povrijedio takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 3. kola Baraža za popunu 2.CFL, između FK „Budva“ – FK „Zeta“, čime bi počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG.

– Suspenduje se Stijepović Marko shodno članu 145 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG i nema pravo igranja na zvaničnim utakmicama kojima rukovodi FSCG do donošenja Odluke Disciplinske komisije FSCG. Suspenzija teče od dana donošenja Odluke.

– FK „Zeta“ Golubovci zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što je poslužio drugom i oštetio drugi klub i povrijedio takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 3. kola Baraža za popunu 2.CFL, između FK „Budva“ – FK „Zeta“, čime bi počinio prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG.

– Raičević Danila i Matanović Bojana, igrača FK „Zeta“, zbog učešća u neregularnosti utakmice, na način što su poslužili drugom i oštetili svoj i drugi klub i povrijedili takmičenje i Pravila fudbalske igre na utakmici 3. kola Baraža za popunu 2.CFL, između FK „Budva“ – FK „Zeta“, čime bi počinili prekršaj iz člana 92 Disciplinskog pravilnika FSCG.

– Suspenduju se Raičević Danilo i Matanović Bojan shodno članu 145 stav 1 tačka 2 Disciplinskog pravilnika FSCG i nemaju pravo igranja na zvaničnim utakmicama kojima rukovodi FSCG do donošenja Odluke Disciplinske komisije FSCG. Suspenzija teče od dana donošenja Odluke.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here