Fudbaler Mančestera stiže u Milan!

Iako su mnogi navijači Milana strijepeli da sud neće uvažiti žalbu i da će njihov tim biti izbačen iz Evrope, to se ipak nije desilo, i od tada su “rosoneri” dosta aktivni na tržištu.

U klub su do sada stigli Reina, Strinić, Halilović kao i Kaldara i najveće pojačanje Iguain.

Klub je ostao bez stuba odbrane Bonućija koji se vratio u Juventus, ali niko u klubu ne žali previše za njim pošto je mladi Kaldara jedan od najperspektivnijih fudbalera u Italiji i trebalo bi da sa Romanjolijem čini štoperski tandem koji će predstavljati Milanov oslonac u godinama koje slijede.

Kako stvari stoje, tim iz Milana bi uskoro mogao da dobije još jedno odlično pojačanje!

Naime, po pisanju “Gazete delo Sport” uprava Milana je u odmaklim pregovorima sa fudbalerom Mančester Junajteda, Marsijalom!

Nije tajna da Murinjo ne računa najozbiljnije za njega kada je naredna sezona u pitanju, a u prilog tome ide i činjenica da su se trener i fudbaler posvađali na pripremama jer je Marsijal napustio kamp zbog rođenja djeteta.

Milan želi da dovede fudbalera na jednogodišnju pozajmicu, iako mu ugovor ističe 30. juna 2019. godine. Mančester ide na to da po svaku cijenu sada proda nezadovoljnog fudbalera.

Trenutna tržišna vrijednost fudbalera Mančester Junajteda se procenjuje na 65 miliona evra, ali je veliko pitanje da li uvom trenutku “đavoli” mogu da računaju i na polovinu ovog obeštećenja.

Advertisements