Fudbaler OFK Titograda poručuje: U nastavku sezone ćemo popraviti…

0

Fudbaleri OFK Titograda iza sebe imaju jednu veoma lošu polusezonu.

Ekipa koju sa klupe predvodi Zoran Govedarica zauzela je 6. poziciju na tabeli prvoligaškog karavana, što je ispod očekivanja, jer su mnogi prognozirali da će “romantičari” biti u samom vrhu tabele.

Jedan od najboljih igrača domaće ekipe Ivan Novović je u intervjuu za CG Fudbal kazao da je iza njegove ekipe veoma nauspješna polusezona, ali vjeruje da će se sve ispraviti u nastavku prvenstva.

Nisam zadovoljan jer nismo ispunili očekivanja u prvom dijelu sezone, a brojni su faktori koji su uticali na to. Imamo sreću sto je ostao i proljećnji dio šampionata gdje možemo da popravimo utisak. Imamo šansu da nakon toga možemo pričati o uspješnoj sezoni i daćemo sve od sebe da to uradimo – poručio je nekadašnji defanzivac Zete i Krasnodara.

Novović nije zadovoljan ni svojim igrama, te poručio da je u svojoj karijeri uvijek bio timski igrač…

Uvijek sam bio timski igrač tako da sebe poistovjecujem sa učinkom tima, pa stoga nisam zadovoljan svojim igrama. Ako u nečemu mogu tražiti zadovoljstvo to je u zdravlju jer sam propustio samo jednu utakmicu u ovoj polusezoni.

Da li će Ivan Novović i u drugom dijelu sezone nositi dres OFK Titograda?

Što se tiče narednog perioda i mog statusa, za sada sam igrač Titograda. Da li će se nešto mijenjati u periodu pred nama za sada ne znam – kazao je Novović.

Iskusni fudbaler vjeruje da će OFK Titograd u nastavku sezone pružiti mnogo bolje partije.

Kao cilj u 2020. godini zacrtao bih prvo dobre pripreme, poslije kojih bi spremni usli u nastavak šampionata i put ka popravljanju utiska koji smo ostavili u prvom dijelu. Uz to želio bih da se vratimo u trku za borbu za izlazak na Evro scenu, a ukoliko bi izborili poziciju koja donosi igranje kvalifikacionih utakmica za Ligu Evrope ostvarili bi cilj zacrtan na pocetku sampionata – zaključio je Novović.