Gajić: Imamo pravi recept za Partizan

0

Novi reprezentativac Srbije, Milan Gajić, izjavio je uoči novog vječitog derbija da igrači žele da nastave fantastičan niz.

– Svaku utakmicu pripremamo maksimalno ozbiljno i posvećeno. Tako funkcionišemo i pred duel sa Partizanom, ali uz napomenu da smo najviše fokusirani na to kako ćemo mi delovati na terenu i odgrati u sredu. Želimo da nastavimo fantastičan niz, a smatram da bismo dobrim rezultatom u derbiju napravili veliki korak ka tituli šampiona Srbije. Atmosfera u ekipi je fantastična i to je jedan od ključnih razloga zbog kojih postižemo sjajne rezultate, rekao je Gajić.

Osvrnuo se ukratko Gajić na svoju trenutnu formu, ali i istakao da je najvažnije da je ekipa na pravom putu.

– Sezona „teče“ po zacrtanom planu. Generalno, zadovoljan sam načinom na koji igram ove takmičarske godine, ali mi je iskreno najvažnije da tim nastavi da pruža odlične partije i beleži uspehe na svim poljima, a ja ću se truditi da ispunjavam očekivanja i da uvek pružim svoj maksimum na terenu.

Reprezentativac Srbije priželjkuje pobjedu Crvene zvezde u 164. vječitom derbiju.

– Smatram da imamo „pravi recept“. Mislim da je važno da ostanemo hladne glave, ali i da ostavimo srce na terenu, kao i da se borimo hrabro do poslednjeg sudijskog zvižduka. Ubeđen sam da sa pravim pristupom možemo stići do trijumfa koji je veoma važan za celu ekipu, zaključio je desni bek Crvene zvezde.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here