Gatuzo se ne smije braniti protiv Verone!

50

Verona danas od 19:30h u okviru 27. kola Serije A dočekuje aktuelnog šampiona kupa Italije, Gatuzov Napoli. 

Registruj se ovdje, uzmi 10€ bonusa bez uslova!

Gatuzo je donio trofej Napoliju posle velikog posta. Ispostavlja se da je pravi čovjek za ovaj posao i svi imaju potpuno povjerenje u njega. Taktikom – jaka odbrana je ključ uspjeha vraća Napoli na stare staze slave. Pored osvojenog trofeja u kupu,  čelnici Napolija žele i plasman u Ligu Evrope sledeće sezone, ali današnji protivnik gaji isto takve ambicije. Samo bod ih razdvaja na tabeli pa očekujemo žestoku borbu. Da pobijedi Napoli Meridian vam nudi sjajnu kvotu 1.95 dok je za pobjedu fenomenalne Jurićeve Verone kvota fantastičnih 4.

Kako je veoma teško prognozirati ko će odnijeti sva tri boda, ono što nam sigurno neće faliti u ovoj borbi su golovi. Meridian nudi kvotu 1.93 na igru 3+ golova i kvotu 2.40 za igru GG&3+. 

Sinoć smo vidjeli uzbudljiv meč u Viljarealu gdje je slična situacija na tabeli kao u ovom meču danas. Završen je 2:2. Da i u ovom meču u bilo kom trenutku na semaforu bude 2:2 Meridian vam poklanja super kvotu 7.56. Zato odigraj novu Meridianovu igru ‘tačan rezultat bilo kada 2:2’ i u trenutku kada taj rezultat bude aktivan na meču, naplati tiket! 

50 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here