Gledaćete novu Zetu

0

Iza fudbalera Zete su četiri dana priprema u Antaliji, gdje pod komandom Ratka Dostanića i njegovih pomoćnika Aleksandra Kaluđerovića i Dejana Batrovića odrađuju ono što je planirano za ovaj period.

Jasno je da se od igrača traži maksimum, kako bi se što bolje spremili za proljećna iskušenja koja ih očekuju.

Ekipa iz Golubovaca u ovom turskom ljetovalištu ima sve uslove za dobar rad, što potvrđuju i riječi Srđana Krstovića, veziste ovog tima i mladog reprezentativca Crne Gore.

-Pripreme zaista teku onako kako smo i zamislili. Naporno jeste, ali sve izdržavamo, kako bismo u što boljoj formi dočekali nastavak domaćeg šampionata. Što se uslova tiče, oni su zaista dobri i sa te strane smo i te kako zadovoljni – rekao je za „Dan“ Srđan Krstović.

Igrači Zete sa novim trenerom Dostanićem rade od 11. januara, a Krstović je zadovoljan saradnjom sa nekadašnjim strategom Crvene zvezde.

-Novi trener je odličan. Od nas traži nešto novo i jednostavno na ovim treninzima pokušavamo da to „uhvatimo“ što prije. Nadam se da će na utakmicama kada krene prvenstvo sve bito onako kako on zamišlja. U svakom slučaju, gledaćete jednu novu Zetu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here