Godina u znaku Dragićevića i Erakovića

0

Godinu u Meridianbet 1. CFL obilježili su Novica Eraković i Radisav Dragićević. Vezista Sutjeske osvojio je šampionsku titulu sa timom iz Nikšića i upisao prve nastupe u dresu seniroske reprezentacije Crne Gore. Strateg tivatskog Arsenala prethodne sezone vodio je svoj tim do drugog mjesta u Drugoj ligi, da bi u dvomeču baraža izborio plasman u elitni rang crnogorskog fudbala gdje Tivćani bilježe zapažene rezultate i na polovini sezone zauzimaju peto mjesto na tabeli.

Kapiteni i treneri klubova Meridianbet 1. CFL dodijelili su Erakoviću 58 bodva, drugoplasirani Draško Božović imao je 30, dok je Viktor Đukanović zauzeo treće mjesto sa 25 bodova.

– Želim da se zahvalim svima koji su glasali za mene. Bila je ovo duga i naporna godina, u kojoj smo osvojili titulu šampiona države. Ovo je i godina u kojoj sam ispunio dječački san, a to je da zaigram za reprezentaciju svoje države. Nadam se da ću u nastavku karijere osvojiti još dosta sličnih nagrada, rekao je Eraković.

Radisav Dragićević je od kolega trenera klubova koji se takmiče u Meridianbet 1. CFL dobio 23 boda i osvojio priznanje za najboljeg trenera ispred Vuka Bogavca iz Jedinstva i Aleksandra Nedovića iz Iskre, koji su dobio po 19 bodova.

– Čast mi je što stojim ovdje sa ovako prestižnom nagradom. Hvala svim kolegama koji su glasali i doprinijeli da dobijem ovu nagradu. Hvala i ljudima iz kluba, koji su uložili mnogo rada i truda ove godine, kada smo ostvarili i istorijskih uspjeh ulaskom u prvu ligu, istakao je Dragićević.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here