Goleada u Kanzas Sitiju, Faraoni protiv Konga za nova tri boda !!!

0

Meridian ti donosi potpuno novi doživljaj kazina. Samo kod nas imate priliku da uživate u igrama novog renomiranog proizvođača igara sa nevjerovatnim grafičkim i zvučnim efektima. Zakorači u svijet novih brutalno dobrih slotova i zaigraj neku od 35 novih igara poput Hip hop Pande, Meduze ili Jungle Delighta jer čekaju te nevjerovatni bonusi i besplatni spinovi.

Meridian je za sve ljubitelje “najvažnije sporedne stvari na svijetu” izdvojio sledeće:

Panama – SAD

Meridian tip: pp2+dp2+

SAD je u prva dva kola Slistio Gvajanu sa 4:0, a zatim i Trinidad i Tobago sa 6:0. Tražiće navijači u Kanzas Sitiju isto i ovoga puta isto, s tim što će do visokog rezultata ovoga puta biti teže doći, budući da i Panama ima dobar sastav koji je takođe savladao iste selekcije. Inače, ove dvije reprezentacije sastale su se u januaru na prijateljskom meču koji je dobila Amerika sa 3:0.

Egipat – DR Kongo

Meridian tip: 1 & 3+

Drugo kolo grupne faze Afričkog kupa nacija i duel ekipa koje su bile proglašene za favorite u ovoj grupi, ali je samo jedna selekcija to i opravdala u prvom kolu. Domaćin takmičenja Egipat nije blistao, međutim, pobjedili Zimbabve sa 1:0. DR Kongo je igrao sa Ugandom i doživjeli su bolan poraz 2:0, tako da su objektivno vrlo daleko od nokaut faze. Posljednji međusobni duel ovih selekcija je 2012.godine završio bez golova.

Meridian kuća nevjerovatnih bonusa !!!