Građani pripremaju dvostruko slavlje, a Liverpul čuva „+2“ u Portu!

Siti želi dvostruku radost u večerašnjem revanšu četvrtfinala protiv Totenhema (prvi meč 0:1), budući da slavi 125. rođendan, dok je Liverpul otputovao u Porto sa namjerom da sačuva 2:0 sa „Enfilda“. Meridian Vam je i ovoga puta pripremio pravi sportski specijal !

Mančester Siti – Totenhem

MERIDIANOV PREDLOG 12 & 3+

Mančester ima prednost domaćeg terena i navijači ovog kluba očekuju da napadačka trojka Sterling, Aguero i Sane budu presudan faktor u utakmici, koja odlučuje koji će se od ova dva engleska kluba plasirati u polufinale. Gosti će biti oslabljeni neigranjem najboljeg strijelaca Kejna, koji se povrijedio u prvoj utakmici, ali trener tima iz Londona Poketino ima još aduta za revanš. Prije svih to su iskusni Loris na golu, Eriksen i Dele.

Porto- Liverpol

MERIDIANOV PREDLOG 2 & GG

Liverpul na Dragao stiže sa dva gola zalihe koje je obezbijedio u prvom susretu. Portu ne ostaje ništa drugo osim da napada od samog starta što naravno trio Mane-Salah-Firminjo itekako mogu da iskoriste. Ne ide im u korist ni činjenica da nikada nisu pobijedili Liverpul  Poslednji put kada su se sreli na Dragao Liverpul je dobio sa 5:0.

Sem ovoga Meridian Vam je pripremio i opkladu na strijelce, tu je  i neizostavna SLOBODNA IGRA.

⭐Samo u MERIDIANU svakog radnog dana od 09 do 11 HAPPY HOUR 40 % BONUS na već postojeće Bonuse

Advertisements