Hadžibegić: Crna Gora je na početku nečeg sjajnog

1

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić dao je intervju za portal FIFA u kom je govorio o dosadašnjem učinku na klupi „hrabrih sokola“, ali i o planovima za budućnost.

On je kazao da je pri preuzimanju naše selekcije bio prožet brojnim emocijama.

Bila je to izazovna situacija i morao sam dobro da razmislim. Ekipu sam preuzeo u vrijeme kad su njene igre ljudima izazivale mnogo stresa, tuge i zabrinutosti. Svi loši rezultati su na neki način nokautirali tim, ali ja sam imao utisak da igrači žele da se vrate na stazu uspjeha – rekao je Hadžibegić.

Predsjednik FSCG Dejan Savićević nije ima neke posebne zahtjeve.

Savićević mi nije dao neki posebno zacrtan cilj. Rekao je da očekuje da ekipu „vratim na noge“, da igračima vratim samopouzdanje i da budu predani nacionalnom timu. Igrao sam sa njim i protiv njega. On je najbolji predsjednik sa kojim sam radio i na klupskom i na reprezentativnom nivou.

Na kraju Hadžibegić je dao i jednu smjelu izjavu.

Vjerujem bez ikakve sumnje da Crna Gora može zaigrati na SP u Kataru. Ukoliko ekipa bude u pravoj formi, bez ozbiljnijih problema sa povredama sve je moguće. Treba da vidimo i kakvu ćemo grupu dobiti. Crna Gora je sportska zemlja, sa pobjedničkim mentalitetom – zaključio je Hadžibegić.

1 Komentar

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here