Hadžibegić: Svjesni smo đe smo i da su nam tribine prazne

0

,,Hrabri sokoli“ sjutrašnjim duelom sa Bugarskom nastavljaju kvalifikacije za EURO 2020.

Nakon pet utakmica, reprezentacija Crne Gore je još bez pobjede, a selektor Faruk Hadžibegić vjeruje da njegova ekipa može ostvariti trijumf u narednoj utakmici.

Bez ikakvog potcjenjivanja rivala, ali ako budemo na nivou naših mogućnosti, vjerujem da ćemo ih pobijediti. Bugari su dobri, igraju dosta brzo, ali imamo kvalitete kojima možemo da ih nadigramo, rekao je Hadžibegić na današnjoj pres konferenciji.

Selektor smatra da pobjeda nad Bugarskom može da unese novu dozu pozitivne atmosfere u ekipu.

Mi samo rezultatima možemo da promijenimo situaciju. Svjesni smo gdje smo i da su tribine prazne, ali ne stvara se ništa na jednom meču. Međutim, ekipa odlično radi, atmosfera je veoma dobra, samo fali možda ta pobjeda da bi nam i cjelokupno okruženje bilo još bolje. Svaka utakmica je šansa i moramo da uradimo sve da je iskoristimo. Nije normalno da budemo peti, ali mi moramo da stvorimo uslove da zainteresujemo publiku. Osnovna stvar je da pobijedimo, jer prolazimo kroz težak period, a vjerujemo u bolje sjutra, istakao je iskusni stručnjak.

Upravo ta želja da se uđe u pravi ritam može biti najveći motiv u duelu sa Bugarskom.

Razlog svakog okupljanja mora da bude pobjeda, a ne priča o situaciji, povredama, ima li ili nema publike na tribinama. Onog momenta kada budemo kompletni, kada napravimo pobjedničku atmosferu, nećemo davati prednost nijednom rivalu i tada ćemo biti pravi, kazao je Hadžibegić.

Utakmica između Crne Gore i Bugarske igra se sjutra od 20:45 časova na Gradskom stadionu u Podgorici.