Herta, Šalke i Meridianbet: Klinsman uradio domaći zadatak!

0

Herta na “Olympia” stadionu u Berlinu dočekuje Šalke iz Gelzenkirhena na otvaranju 20. kola Njemačke Bundes lige. 

Od kada je došao Jirgen Klinsman Herta ima samo dva poraza u sedam mečeva i to od Bajerna i Dortmunda što su bili i neizbježni porazi. Igraju veoma dobru odbranu i u tri meča nisu primili gol što je veliki pomak u odnosu na prethodnika Ante Čovića. Da uprava vjeruje Klinsmanu potvrđeno je juče kada su mu doveli napadača Kristofa Pjonteka za 27 miliona eura. Veliko ulaganje tima iz Berlina i sigurni napad vrha tabele. 

Večeras im na putu stoji Šalke koji igra na zavidnom nivou i krasi ga ofanzivna igra sa dosta golova. Ipak vjerujemo u tim iz Berlina i dajemo kvotu 2.75 u Meridianbetu na njihovu pobjedu.

Osim same pobjede Klinsmanov domaći zadatak je pobijediti sa sigurnom pobjedom odnosno ne primiti gol. Da li će Klinsman dokazati i u ovom meču da radi prave stvari u Herti? Meridianbet daje kvotu 4.70 za igru 1&NG. 

Igra na mali broj golova nije zanimljiva u svijetu klađenja ali dobitku se ne gleda u oči. Prvo poluvrijeme 0-1 drugo poluvrijeme 1-2 gola I0-1&II1-2 je izbor Meridianbeta po kvoti 2.24.

Meridianbet vam nudi i novu igru ‘pogodi tačan rezultat bilo kada’ za ovaj meč. Predlog je 1:0 bilo kada i kvota 2.03 dok vi možete odigrati i 2:0 bilo kada po kvoti 4.47

Važno je samo da u bilo kom trenutku na meču taj rezultat bude aktivan na semaforu, i vaš tiket je dobitan!