Igalo želi da sačuva poziciju u vrhu tabele, stižu pojačanja

0

Iskusni trener Igala Marko Vidojević zadovoljan je tokom priprema za drugi dio sezone u Amplitudo Drugoj fudbalskoj ligi. Arsenal, Kom i Mornar su glavni kandidati za najviši plasman.

Igalo je jesenji dio takmičenja završilo iza pomenute trojke na četvrtom mjestu sa 32 boda. Zimske pripreme Igaljani su počeli 18. januara sa izmijenjenim sastavom, jer je otišlo pet fudbalera, zasad su pristigla dva pojačanja a biće ih još nekoliko najavljuje strateg kluba sa Solila.

Planiramo 5-6 pojačanja, nećemo gomilati nove fudbalere , priključili smo prvom timu i trojicu omladinaca, tako da smatram da ćemo spremno dočekati proljećnje borbe za bodove. Planirali smo dovoljan broj kontrolnih mečeva. U srijedu, 3. februara u 11 sati sastaćemo se u Tivtu sa Jezerom a zatim slijedi još šest prijateljskih utakmica i to će biti dovoljan broj da se tim na valjan način pripemi za napornu polusezonu. Kiša nam pravi probleme, ali nadamo se ljepšem vremenu i ispunjenju cilja na proljeće i ostanku u vrhu drugoligaškog nadmetanja“, ocjenjuje Marko Vidojević, doskorašnji trener Radničkog iz Pirota inače dobar poznavalac naših fudbalskih prilika, jer je već drugi put na klupi Igala, dva puta je vodio Grbalj a bio je i na kormilu Bokelja, Jezera i Brskova.

U prvom kolu nastavka takmičenja 7. marta Igalo će biti domaćin Ibru.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here