Igrač Podgorice na meti brojnih klubova

0
arhiva

Matija Krivokapić, 18-godišnji fudbaler FK Podgorica igra zapaženu sezonu u Telekom 1. CFL. Napadač  “žute podmornice”  je u svom timu pokazao sjajne rezultate,  pa između ostalog i gol protiv jesenjeg  prvaka ekipe Sutjeske.

Da se rad i trud uvijek isplati najbolji je dokaz ovaj mladić. U Podgorici je svoje prve korake napravio još kao kadet, a već sada je nosilac igre u prvom timu. 

Krivokapić je prošao sve omladinske reprezentativne selekcije, a ove sezone se proslavio sa golom protiv Bugarske.

“Posebno mi je zadovoljstvo svaki put kad igram za svoju zemlju, a još veći užitak za mene predstavlja kada na utakmici postignem gol kao što je ove sezone to bio slučaj kada smo igrali protiv Bugarske.”

 Mladi napadač je ove sezone kako saznajemo na meti mnogih hrvatskih prvoligaških klubova. 

Iako Matiji prija zaintresovanost od strane velikih klubova on je kako kaže sada usresređen na pripreme i svoj tim na stadionu Lješkopolje.

“Svakako da mi priraju intresovanja za mene , ali sam trenutno usresređen na moje obaveze u klub.”

Podgorica se nalazi u zoni baraža na devetom mijestu imaju sedasm bodova više od posljednjeplasirane Zete. Svaki naredni meč u nastavku sezone za “žute” je klasifikacioni.

“Svakako da mijesto na tabeli nije na zavidnom nivou ali mi se nadamo najbolje svi u timu vrijedno treniramo I radimo na sebi, tako da rezulati ne mogu izostati. ”

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here