Igraj na CRNA GORA – BUGARSKA u MERIDIANU i osvoji bonus!

0

Sokoli danas dočekuju  Bugarsku na stadionu pod Goricom.

Crna Gora je igrala ispod očekivanja u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. Tim je skupio samo dva boda od mogućih 15. Sokoli će u ovom šestom meču u kavlifikacijama tražiti prvu pobjedu. Meridianbet za pobjedu Crne Gore daje nevjerovatnu kvotu 2,10.

Crna Gora je davno izgubila šansu da se plasira na EP, tako da je ovaj meč na prvi pogled bez nekog velikog rezultatskog značaja.

MERIDIANBET KVALIFIKACIJE ZA EP – KVOTE!

Kvalifikacije za naše reprezentativce su od starta krenule nizbrdo. Upravo u prvom kolu u meču protiv Bugarske kada je sviran penal za faul koji je napravljen metar izvan šesnaesterca. Bez obzira na to što su izgubili šanse, Sokoli će imati motiv da odigraju do kraja. Žele da ostvare pobjedu u meču sa Bugarskom i u meču sa Kosovom koji ih očekuje za tri dana, i da svojim navijačima daju razlog za slavlje. Ne žele da kvalifikacije završe bez ijedne pobjede.

Za pobjedu gosta Meridianbet daje fenomenalnu kvotu 3,85 a da će biti 3+ golova kvota je 2,29

S obzirom na to da igraju pred svojom publikom i da žele da se dokažu da je njihova igra bolja od trenutnog stanja koje je na tabeli, za igru 1-1 Meridianbet ti daje kvotu 3,31.

Ono što je odlično, posebno za sve vas koji volite malo drugačije igre, jeste Meridianbet specijal na meč Crna Gora Bugarska.

Da Sokoli postigni gol glavom na meču Meridianbet ti daje kvotu 4,50. Za autogol i penal Meridianbet daje kvotu 25. Tu su još igre na tačan rezultat 1:0, 2:0 ili 2:1 i sjajna kvota 2,80. Tu su još mnoge igre na kornere, žute kartone, strijelce, golove.

MERIDIANBET SPECIJAL CRNA GORA – BUGARSKA – KVOTE!

Ali ni to nije sve kada je u pitanju Meridianbet i ovaj meč. Ono što su spremili u Meridianu jeste promocija „IGRAJ NA NAŠE I OSVOJI BONUS“  Sve što je potrebno da uradite jeste da uplatite depozit i da odigrate tiket sa konačnim ishodom 1 i kvalifikujete se za izvlačenje bonusa. Više o ovoj fantastičnoj promociji možete vidjeti ovdje

Crna Gora – Bugarska, petak 20:45h stadion pod Goricom, i pravac Meridianbet po dobitan tiket.