Igraj na EURO i osvoji MACBOOK AIR!

15

Meridian je i ovo Evropsko prvenstvo učinio još uzbudljivijim za svoje igrače!

Ovog puta spremite se za poklone koje je samo za vas pripremio Meridian! 7 igraca sa najviše odigranih tiketa, koji ispunjavaju uslove promocije, osvajaju MACBOOK AIR.

Da, dobro ste pročitali, sve što je potrebno da uradite kako biste postali novi vlasnik jednog od sedam fantastičnih MACBOOK AIR – a, jeste da uplatite tiket sa minimum 3 para na tiketu od kojih bar jedan sadrži igru iz ponude za EURO 2020.

Dugo iščekivano Evropsko prvenstvo počinje danas, a sa njim i sjajne promocije u Meridianu koje vam donose brojne vrijedne poklone.

7 igrača koji na kraju promocije budu imali najviše odigranih tiketa sa mečevima iz EURO 2020 ponude, kao poklon osvajiće MACBOOK AIR.

Isprobajte i vi svoju sreću u sportskoj ponudi Meridian, ovog puta vaš izbor neka bude EURO 2020 i možda MACBOOK AIR dođe pravo u vaše ruke.

U takmičenje ulaze tiketi uplaćeni i rezultovani od 11.06.2021. u 00:00h do 11.07.2021. u 23:59h.

A ako još uvijek niste registrovani igrač na meridianbet.me, jednim klikom se registrujte i uzmite sjajan poklon dobrodošlice20 eur bonusa i 200 besplatnih spinova

Registruj se, odigraj tiket i možda baš ti budeš srećni dobitnik novog MACBOOK AIR-a.

15 COMMENTS

  1. EURO 2020 je obiljezen kvalitetnim promocijama. Otvorili su se , tj u vezi nagrada , taman da igranje lakse padne.

  2. Ovo vam je do sada najbolji poklon koji ste davali ,moram se bacit na ovo Evropsko ne bi li bio ja jedan od sedam stecnih dobitnika.

  3. Ma kad citam sve lagano dobiti a uzivo nista ne mogu vala jedinononaj bonus kod agenta ai njega ste sad ukinuli

  4. Ne zna se vise koja od koje promocije je bolja ili ova ili ona na uplatu preko Meridian paya ,nagrade su stvarno vrhunske ,pa cak i ona na uplatu preko Tabaco press gdje dajete 50%bonusa je ekstra.Stvarno svaka vam cast na ovim nagradama

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here