Igraj na pobjedu Fiorentine uz najveću kvotu u Meridianu – 1.65!

0

Fiorentina igra večeras protiv Lećea na stadionu Luiđi Feraris u italijanskoj Seriji A.

Najveći bonusi dobrodošlice vas čekaju u Meridianu – registrujte se na meridianbet.me i automatski dobijate 5eur bonusa i 200 besplatnih spinova.

Fiorentina se sprema za snažan završetak kampanje i pobjeda od 2-0 na Kremonezu prošlog vikenda bila je njihov treći uzastopni trijumf u Seriji A. Sa pozitivnim rezultatima u Ligi konferencije koji doprinose njihovom zamahu, La Viola izgleda kao velika sila trenutno i trebalo bi da pronađu način da pobijede Leće. Gosti su izgubili svaku od poslednje tri utakmice, pa je naš predlog pobjeda domaćina uz kvotu 1.65 u Meridianu.

Ekipa Marka Baronija nije uspjela da nađe mrežu u svakoj od poslednja tri meča Serije A. Leće takođe nije mogao da utiče na rezultat u tri od poslednjih pet gostovanja, a mogli bi da imaju muke u poslednjoj trećini kada će u nedelju otputovati da se bore sa snažnom Fiorentinom. La Viola je obezbijedila čist gol u dva od poslednja tri ligaška meča, a naše drugo predviđanje Fiorentine protiv Lećea preporučuje opkladu na oba tima daju gol, uz kvotu 2.12 u Meridianu.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here