Ima dima, hoće li biti i vatre? Šestorica igrača Juventusa ponuđena Partizanu!

0

Prethodnih dana se govorilo o tome da je torinski velikan zainteresovan za mladog napadača Partizana Sameda Baždara, a sada se pojavila informacija da bi fudbaleri Juventusa mogli da završe u Humskoj.

Po pisanju “Telegrafa“ gost Partizana bio je glavni skaut torinskog kluba za Balkan, koji je bio oduševljen onim što je video u utakmicama mlađih kategorija crno-belih. Posle toga je zatražio sastanak sa Upravom Partizana i predložio saradnju klubova koji imaju iste boje. Nedugo zatim u Humsku je stigao dopis sa predlogom da šestorica mladih fudbalera Juventusa dođu u Partizan, a njihov CV je prosleđen stručnom štabu vicešampiona Srbije.

Radi se o mladim igračima koji nastupaju u Primaveri, ali još nisu dostigli nivo igranja u Seriji A, ali čelnici “Stare dame“ ozbiljno računaju na njih i ne bi želeli da ih ispuste. Kaže se još da je Ivica Ilijev ostvario kontakt sa nekadašnjim saigračem iz Mesine, a sada jednim od glavnih ljudi u omladinskoj školi Juventusa, Markom Storarijem, čovjekom koji je kao golman, pored Juventusa, čuvao mrežu Milana, Napolija, Fiorentine…

Partizan je takođe iznio svoje predloge za buduću saradnju, ali se nije govorilo o prodaji fudbalera koji još nisu ni debitovali za prvi tim beogradskog kluba, a pogotovo ne onih od kojih Partizan u budućnosti očekuje veliku zaradu, ali i konkretan takmičarski učinak. Za sada je postignut dogovor da se saradnja intenzivira, a šta će se iroditi iz toga, ostaje da vidimo.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here