Imate li dobre reflekse?

8

Naš poznati sugrađanin Svetozar Nikočević Kika zajedno sa našim proslavljenim muzičarom Goranom Nikčevićem Brčkom i poznatom crnogorskom pjesnikinjom Gordanom Sarić, na šaljiv način su prikazali porodičnu atmosferu i kupovinu nove gitare svom sinu kroz igru i sa refleksima kakve samo naš jedinstveni Kika ima.

Jasno je da za ovu igru treba dosta treninga i spremnosti, pa nije čudno da je baš Kika demonstrirao kako se igra na pravi način i sa refleksima pantera.

Pored brzine refleksa, prikazano je i kako uobičajna aktivnost kao što je spirometrija kapaciteta pluća ili sistematski pregled mogu da vam donesu inspiraciju za osvajanje nagrada. 

Sa holesterolom 6 i rekordnim zadržavanjem daha u plućima od 12 minuta, Kika je sa ovim slučajnim brojevima zaokružio dobitnu kombinaciju.

Pogledajte više na videu koji je pripremljen za sve igrače Meridianbet aplikacije i sa jedinstvenom ponudom koja je prisutna svakog dana za one sa oštrim refleksima i pažnjom na prave brojeve.

Iz kompanije poručuju igračima da sa ovom ponudom mogu sa osmjehom zapjevati poznatu pjesmu “Svi su snovi samo moji”, jer sa Meridianom se snovi ostvaruju, a zabava nikad ne prestaje.

Meridianbet

8 COMMENTS

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here