INSINJE SE SELI NA SJEVER? Milanski gigant ponudio 80.000.000 evra za kapitena Napolija!

Kako prenosi „Il Matino“ dobro obaviješten izvor kada su u pitanju dešavanja iz Napulja, Lorenco Insinje bi vrlo lako mogao da se preseli na sjever, tačnije u Milano.

Za njegove usluge zainteresovan je tim Đenara Gatuza. Milan je ponudio Napoliju 40 miliona evra plus Susa za reprezentativca Italije.

Insinje je prije nekoliko dana dao intervju u kome tvrdi da nije siguran hoće li i sljedeće sezone nastupati za Napoli što je dodatno podgrijalo italijansku javnost.

Otkupna klauzula Susa je takođe 40 miliona eura, agent Insinjea Mino Rajola je obaviješten o ovoj ponudi, i uskoro bi jedan od najpoznatijih agenata na svijetu trebalo da sjedne sa čelnicima Napolija kako bi se dogovorili o budućnosti kapitena ekipe iz Napulja.

Rajola je agent Donarumi i Bonaventuri, pa bi Insinje bio 3. njegov igrač na „San Siru“.

Napoli za svog kapitena traži 100 miliona evropskih novčanica, ali je sigurno spreman na kompromis s obzirom da je Insinje već duže vrijeme u hladnom ratu sa Karlom Anćelotijem.

Ovaj 27-godišnji fudbaler u Napoliju je 13 sezona, dijete kluba, napadač koji je, uz nekoliko pozajmica od 2010. do 2012. čitav svoj život posvetio klubu podno Vezuva.

Da li je vrijeme za rastanak – znaćemo uskoro.

Advertisements