Intervju – Aleksandar Kapisoda: Crnogorska liga nije interesantna kad nema Mogrena

0
Razgovarli smo sa Aleksandrom Kapisodom, sjajnim defanzivcem Eir Fors centrala, ekipe sa Tajlanda.
Navijači iznenadili kapitena sjajnom fotografijom: (Kapisoda)
Kapietn Eir Forsa je u intervjuu za CG Fudbal kazao da su ulaganja u Tajlandskom fudbalu iz godine u godinu sve veća.
-Ovo je klub sa najvećom tradicijom ovđe na Tajlandu. Nikada nisu imali stranca za kapitena, ja sam im prvi,mnogi naši ljudi se prevare kad kažu Tajland i Azija što se tiče fudbala i potcijene što sam možda i ja neđe nesvijesno imao u glavi prije nego što sam došao. Što se ulaganja tiče ona su baš velika,tako da im kvalitet ide stalno gore.Na samom početku kad sam došao viđelo se da se vodi računa o svakom detalju- kazao je Kapisoda.
 Nekadašnji defanzivac Petrovca je na najbolji način dočekan u klubu. Kaže da je imao puno sreće…
– Ja sam u klubu dočekan stvarno fenomenalno i osjećao sam se kao da sam kod kuće i ako nije bio niko sa naših prostora.Malo je teško za naše igrače da se adaptiraju brzo na temperaturu,ishranu,kulturu jer bukvalno to je totalno različit način života.Imao sam puno sreće jer mi ništa od toga nije teško palo– rekao je ovaj sjajni štoper.
 Kapiosda će po svemu sudeći produžiti ugovor sa klubom. Glavni “pregovarač” je Dejan Vukadinović koji vodi računa o njegovoj karijeri.
Od starta sam odradio dobre pripreme i počeo da igram dobro,samo da tako ostane i da zdravlje posluži jer sad stvarno uživam u fudbalu u pravom smislu.Na neki način sam kupio navijače tako da i sa te strane uživam jer doživio sam prelijepe stvari od strane navijača.Imam ugovor još godinu i po,cekam ovih dana da dođe Dejan Vukadinović koji vodi računa o svemu tome i da se potpiše novi ugovor,jer klub insistira na tome kao nagradu za dobre igre,a i zato što ima par klubova koji su već konkretni bili sa ponudama.
 Kapisoda je za kraj kazao da prati dešavanja u crnogorskoj ligi, međutim, ona po njegovom mišljenju i nije toliko interesantna kad u njoj nema njegovog Mogrena.
Pratim preko vašeg portala sva dešavanja u crnogorskoj ligi i našem fudbalu,ali meni ona nije toliko interesanta bez moga Mogrena – jasan je Kapisoda.