Intervju – Marko Šćepanović: Ostaje žal, ali idemo dalje, neka igraju oni koji…

0

Razgovarali smo sa najboljim strijelcem crnogorske fudbalske lige – Markom Šćepanovićem.

Foto: Bajko Stanojević

Zanimljivo, čovjek koji je jednim dijelom najzaslužniji što je Mladost osvojila šampionsku titulu, zbog nesporazuma sa čelnicima kluba nije produžio saradnju sa “romantičarima”.

On je kazao da ostaje žal što neće igrati kvalifikacione mečeve za LŠ, iako je to bio dogovor sa Upravom kluba.

Ovaj sjajni golgeter je kazao da te istorijske utakmice igraju igrači koji to nisu ni omogućili klubu.

– Sigurno da ostaje žal što neću igrati te kvalifikacione mečeve u kojima bih vjerovatno kao kapiten predvodio Mladost u tim istorijskim momentima. Sam sam odlučio da ih ne igram, iako je bio dogovor da ih igram. Međutim, nesporazumi sa Upravom su odlučili da ne igram te utakmice, ali ide se dalje. Neka igraju igrači koji klubu nisu to ni omogućili. Međutim, Mladost je kao klub po tome i poznata – kazao je Šćepanović.

Šćepanović je za CG Fudbal rekao da je izuzetno zadovoljan prošlom sezonom.

– Prošlom sezonom sam prezadovoljan, kako i ne bih kad smo postali šampioni Crne Gore prvi put u istoriji. Ja sam osvojio sva moguća priznanja ove godine, proglašen sam za najboljeg igrača u 2015. godini, najbolji sam strijelac lige, uvršeten sam u tim sezone SPFCG i vašeg portala i svakako da je ovo sezona iz snova za mene – jasan je Šćepanović.

Uskoro će se znati novi tim za koji će nastupati u novoj sezoni.

– Interesovanja naravno ima. Međutim, neću da žurim. U narednih desetak dana će se znati gdje nastavljam karijeru. Želim da se malo odmorim, napunim baterije i spremno dočekam novu sezonu – zaključio je Šćepanović.