Iskoristi i ti kao i Marsej lošu formu Liona i sjajne kvote u Meridianbetu!

0

Četvrtfinale francuskog kupa donosi nam veoma zanimljiv meč u Lionu na „Parc Olympique“ stadionu između domaćeg Liona i gostujućeg Marseja. 

Lion je čitavu sezonu posvetio Ligi Šampiona. Konačno posle dužeg perioda su u osmini filana Lige Šampiona i kao da su već mislima odlutali u taj dvomeč sa Juventusom. Poslednje tri utakmice nisu riješili u svoju korist čak su dvije i izgubili. Dočekuju, možemo reći, skoro pa savršeni Marsej koji nema poraz od oktobra prošle godine. Tri remija i trinaest pobjeda imaju u tom periodu. Sta reći osim ‘savršeno“! Večeras im Meridianbet sa razlogom daje prednost i kvotu 3.45 na njihovu pobjedu. 

Trener Andre Viljaš Boaš nije poznat kao ljubitelj super ofanzivnog fudbala pa se dobro snalazi u Francuskoj Ligi 1. Pretežno je drugo poluvrijeme period kada njegov tim igra najbolji fudbal pa u tom periodu postižu i najviše golova. Meridianbet je predložio sjajnu kvotu 6.30 na igru da Marsej postigne 2-3 gola u drugom poluvremenu GII2-3. 

Kako je ulog veliki ne očekujemo brze golove i jak start meča pa prema tome igra iz X-2&2-4 i kvota 14 u Meridianbetu zvuče kao dobitna kombinacija.