Iskra otkazala smještaj i hranu jednom fudbaleru!

0

Sada već bivši član Iskre Havijer Bajk obratio se sindikatu profesionalnih fudbalera Crne Gore.

foto: Vedad Drešević

(SPFCG) stao je u zaštitu Argentinca Havijera Bajka kome je klub iz Danilovgrada otkazao smještaj i hranu, a prethodno mu četiri mjeseca nije isplaćivao mjesečnu zaradu.

Četiri mjeseca nisam primio platu. Ponuđeno mi je da postignemo dogovor oko dijela isplate zarada, što nisam prihvatio, jer sam želio ono što mi pripada po ugovoru. Po povratku iz Argentine htio sam da razgovaram sa čelnikom kluba, međutim, saigrači su rekli da ga ne zovem jer je ljut na mene i da je čak i u novinama objavljeno da klub ne računa na moje usluge.

Bajku je pomoć ponudio kapiten Bokelja Dejan Ognjanović .

Nisam znao šta da radim u momentu i pozvao sam mog velikog prijatelja Dejana Ognjanovića, koji mi je ponudio smještaj u Kotoru. Saigrači  su mi rekli da se obratim SPFCG i iznesem moje probleme. Predsjednik Sindikata Janović me je savjetovao da budem strpljiv jer postoje određene procedure. Kada sam došao u tešku situaciju, ostavljen sam od strane menadžera, ali srećom imao sam Sindikat i nekoliko prijatelja koji mi pomažu da riješim ovu situaciju – rekao je Bajk.

Postoji mogućnost da Bajk karijeru nastavi u Bokelju.