Iskra u Beranama “brusi” formu za novu sezonu

0

Fudbaleri Iskre iz Danilovgrada od juče se nalaze u Beranama, đe narednih 14 dana “brusiti” formu za naredni novi fudbalski šampionat.

Uprava ovog kluba je u dosadašnjem dijelu prelaznog roka uradila zaista dosta, i može se reći da su uz Mladost do sada uradili najviše .

Dovođenjem Bogdana Milića, Orhana Hajrovića, Nikole Karaklajića, čelnici su ispunili želje novog stratega “crvenih”. Iz kluba su naveli da nisu završili sa pojačanjima, te da će ih u narednih par dana biti još, kako bi konkurencija u ekipi bila veća.

Jedna od želja Danilovgrađana bio je i nekadašnji reprezentativac Crne Gore Draško Božović, međutim, kako saznaje naš portal, njegove zahtjeve nije mogla da ispuni uprava ovog kluba.

Novi trener Jovan Stanković je na put poveo Srđu Blažića, Pavla Velimirovića,Igora Mrvaljevića, Vuka Uskokovića, Miroja Jovanovića, Luku Pejovića, Miloša Drinčića, Mihajla Petrovića, Borisa Bulajića, Željka Krstovića, Miloša Lakića, Irfana Šahmana, Borisa Došljaka, Orhana Hajrovića, Nikolu Karaklajića, Bogdana Milića, Gorana Burzanovića, Blaža Perutovića, Luku Pavićevića, Harisa Bandu, Vuka Burića i Andriju Kaluđerovića.

Na pripremama u Beranama zakazan je jedan prijateljski meč. U subotu će izabranici trenera Stankovića igrati protiv Ibra.

A već sjutra ih očekuje okršaj protiv Rada.