Isprobaj Lucky 5, nemaš šta da izgubiš!

12

Jeste li ljubitelji brojeva? Lutrija je popularna širom svijeta, a svakako da postoji mnogo načina za zabavljanje uz pomoć brojeva.

Sportska kladionica Meridian pored širokog izbora ponude nudi i klađenje na brojeve Lucky 5. Ako ih još uvijek niste isprobali u svojoj omiljenoj kladionici ili na meridianbet.me sajtu savjetujemo da okušate svoju sreću!

Naš predlog ovog puta je da svoju sreću isprobate na meridianbet.me ako se do sad niste registrovali, iskoristite sjajnu priliku!

Kao novoregistrovanog igrača očekuje vas 10e bonusa za odigravanje sportske ponude, kao i 300 spinova za isprobavanje online kazina.

A nakon što se registrujete na meridianbet.me i razmišljate šta prvo da isprobate, naš savjet je baš Lucky5!

Ako ste se do sad zabavljali sa brojevima gdje je potrebno svih šest da bude izdvučeno i skoro uvijek vam nedostaje baš jedan broj, ovo je sjajna prilika!

Lucky 5 je online igra u kojoj je potrebno pogoditi samo pet brojeva, a u zavisnosti od mjesta poslednjeg broja, određuje se potencijalni dobitak.

Nego ni to nije sve, sportska kladionica Meridian je odlučila da sve iznenadi pa vas očekuje cashback 5%. Sve što je potrebno kako biste se kvalifikovali za učešće jeste da u periodu od 13.08.2021. do 31.08.2021. odigrate minimum 15 tiketa.

U slučaju gubitka na tiketima, svim igračima koji su ispunili uslov narednog dana u 12:00h uplaćuje se 5% od istog na bonus racun.

Isprobajte svoju sreću na Lucky 5 brojevima, a gubitka svakako nema!

12 COMMENTS

  1. Ovo je nesto najgore.. navuces se a dobitaka slabo ima.. od recimo 10 izvlacenja mozda dobijes samo zamjenu… rijetkima se posreci

  2. Niti igram brojeve niti kazino… jedino se zanimam sportskom u Meridian… imaju odlicne kvote.. a ovi brojevi zaraza,ko se navuce ne odustaje tek tako …

  3. Kao što naslov reče nemam sta izgubiti mogu samo nešto dobiti, ili se vrtom u krug da sam na uloženo hahahha

  4. Na ovu nikad ništa nijesam dobio al zato na lacky 6 uvjek nešto dobijem mnogo mi je boli I talicniji ahahhsh

  5. @Milane ti si jedan u milion 😂
    Meni lucky 5 podjednako kao lucky 6 vadi samo zivce. Nije ni cudo sto su u proslosti ove igre.

  6. Drago, sa time se u potpunosti slazem. Jos kada stave onu dobro poznatu promociju u kojoj je uslov najvise odigranih tiketa, nema vece srece od moje. Cekam tako nesto.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here