Isprobaj sreću, kladi se i osvoji Smart Watch!

0

Sportska kladionicaMeridian poklanja Smart Watch, posjeti trafiku i uzmi poklon!

Kad je u pitanju sportska kladionica Meridian, uvijek imate mogućnost da učestvujete u raznim turnirima, kao i da se zabavite uz sjajne promocije koje su pripremili za svoje vjerne igrače. Ovog puta čak ne morate da učestvujete u nekom turniru, a poklon veoma lako može doći baš u vaše ruke!

Imate li omiljeni način uplate depozita za klađenje? Naš savjet je da u mjesecu februaru to bude Tobacco S Press ili Tabacco Shop trafika. 

Svake subote i nedelje na prvu uplatu depozita za klađenje osvajate 20% bonusa, kako bi vikend i zabavljanje na meridianbet.me sajtu počelo na sjajan način.

Ali ni to nije sve, svakog utorka u mjesecu Februaru nasumično će se izvući srećni dobitnik koji na poklon osvaja Smart Watch!

Sigurni smo da svi jedva čekate vikend kako bi odmorili, ali i malo se opuštili uz sportsku ili kazino ponudu, samim tim ovog mjeseca osim dobre zabave očekuju vas i bonusi, ali i moćni pokloni.

Sve što je potrebno jeste da pronađete najbližu pomenutu trafiku i zabava može da počne!

A ako još uvijek niste registrovani igrač na meridianbet.me sajtu, jednim klikom ostvarite registraciju. A kao poklon dobrodošlice očekuje vas 10e bonusa, kao i 100 besplatnih spinova.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here