Italijani pišu: Inter “vraća” Jovetića

0
foto: inter.it

Prema pisanju italijanskih medija, naš fudbaler SStevan Jovetić/strong> mogao bi se vratiti u Inter nakon 7 godina i preuzeti ulogu “džokera” sa klupe koju je prošle sezone imao Aleksis Sančez.

Inter očekuje izuzetno naporna sezona u kojoj će, pored redovnih obaveza, učestvovati i na Svjetskom klupskom prvenstvu, pa je potrebno dodatno ojačati tim. Uprava kluba već radi na pronalaženju adekvatnih pojačanja za narednu sezonu.

Joaquín Correa je gotovo sigurno na izlaznim vratima kluba, a nakon odlaska Alexisa Sancheza, potreban je igrač koji će biti kvalitetna opcija sa klupe u napadu. Stevan Jovetić, koji je trenutno slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Olimpijakosom, jedno je od mogućih rješenja.

Jovetić je već igrao za Inter od 2015. do januara 2017. godine, a njegov povratak bi mogao donijeti potrebno iskustvo i vještinu u ključnim momentima utakmica. Njegova uloga bi bila slična onoj koju je imao Sančez, što bi omogućilo treneru Simoneu Inzagiju veću fleksibilnost u rotaciji igrača i održavanju svježine tima tokom duge i naporne sezone.

Da li će se Jovetić ponovo naći u crno-plavom dresu, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno – Inter ozbiljno razmatra sve opcije kako bi što spremnije dočekao predstojeće izazove.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here