Italijani potvrdili interesovanje crno-belih

0

Partizan je u najvećoj mjeri zadržao tim iz prošle sezone, ali u Humskoj neće propustiti priliku da pojačaju konkurenciju ukoliko se za to pruži prilika.

U prethodnom periodu sa crno-bijelima je trenirao talentovani Luka Marković, inače fudbaler Krotonea, pa su mnogi očekivali da ga vide i na pripremama na Zlatiboru.

To se nije dogodilo, ali ne zato što Milošević nije želio da ga vidi u ekipi već su razlozi drugačije prirode – Marković ima ugovor sa Krotoneom do 30. juna i nije mu dozvoljeno da ide na pripreme sa drugim klubovima.

– Tačno je da postoji interesovanje Partizana za Luku Markovića, ali on je fudbaler čiji je poslodavac Krotone, koji je na pragu ulaska u Seriju A. Dakle, on prima platu od Italijana i naravno da ne može da bude dio takmičarskog tima crno-bijelih niti da ide sa njima na pripreme sve dok je član drugog kluba, prosta stvar. Ako bi se Partizan dogovorio sa Krotoneom oko obeštećenja, onda vjerujem da bi Luka našao zajednički jezik sa klubom iz Humske, ali do tada zna se ko mu je gazda i ko mu uplaćuje zaradu na račun. Treniranje sa Partizanom radi održavanja forme je jedno, ali prelazak u taj klub nešto sasvim drugo i vidjećemo da li će do toga doći ovog ljeta. Jedno je sigurno, crno-bijeli su veliki klub, piše portal „Republika“ pozivajući se na izvore u italijanskom klubu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here