Ivanović želi samo u Partizan: Valjda se i ja nešto pitam

0

Ofanzivni vezista Spartaka iz Subotice Đorđe Ivanović želja je Partizana u zimskom prelaznom roku.

foto: partizan.rs

Najbolji fudbaler Super lige Srbije je u razgovoru za Dnevnik istakao da želi da obuče crno-beli dres i da ga ne zanimaju druge ponude.

– Volio bih da već u ovom prelaznom roku odem iz Subotice, a moja želja je da obučem dres Partizana. Već dva puta su se našli ljudi iz crno-belog tabora i Spartaka, ali nisu pronašli zajednički jezik po pitanju obeštećenja koje bi pripalo mom sadašnjem klubu. Nadam se, ipak da će, do toga doći u danima koji slijede. Partizan je u fokusu mog interesovanja, jer mislim da u timu iz Beograda mogu da se izborim za svoje mjesto. Naravno, velika mi je želja i da igram Evropu, tako da dilemu nemam. Znam za ponude nekih inostranih klubova, ali se valjda i ja nešto pitam, rekao je Ivanović za novosadski Dnevnik.

Uprava Spartaka tvrdi da je reprezentativac Srbije bliži Legiji iz Varšave. Ipak, Ivanović želja u ovom trenutku je samo i jedino Partizan.

– Džaba je da dobijem i džak novaca, ako me to neće učiniti srećnim i ako mi neće omogućiti da idem ka ostvarenju svojih snova. Pitanje je, uz to, da li bih tamo negdje mogao odmah da igram, ili bih morao da čekam i da se borim za pravu priliku, bez garancije da ću u toj borbi uspjeti. Želim da idem korak po korak u izgradnji karijere i siguran sam da bi mi prelazak u Partizan to omogućio i da bi za mene bio pun pogodak, dodao je Đorđe Ivanović.

sportskacentrala.com