Iz Italije najavljuju transfer: Falko sve bliži Crvenoj zvezdi

0

Uprave fudbalskih klubova Lećea i Crvene zvezde blizu su dogovora koji uključuje vezistu italijanskog tima Filipoa Falka, prenosi novinar Đanluka di Marcio.

Iako je djelovalo da su dva kluba ipak daleko od realizacije ovog transfera, budući da Italijani potražuju milion i po eura za svog igrača, pregovori su ostvarili svoj progres i to na konto Lećea. Čini se da će dobiti ono što žele…

Možda neće dobiti milion i po evropskih novčanica, ali su u Lećeu naveli Zvezdu da poboljšaju ponudu i nađu se na ,,zlatnoj sredini“ koja više odgovara klubu sa juga Italije. Crveno-bijeli silno žele igrača koji je na nivou Aleksandra Kataija i može da napravi prevagu u Evropi, što upravo vide u ,,desetki“ Lećea.

Djeluje da su u Ljutice Bogdana sve snage usmjerili ka Falku i da je priča sa Ederom prošlost, no za Zvezdu će najbolje biti da se saga završi čim prije, kako bi Stanković mogao da uigra potencijalno pojačanje i privikne ga na sredinu.

Falko je, kako se prethodno prenosilo, više bio za to da karijeru nastavi u domovini, ali stvari djeluju drugačije u ovom trenutku.

Crveno-bijeli su u srijedu otputovali na pripreme u Tursku, gdje će se zadržati do samog početka februara.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here