Iz Zvezde kažu da poštuju mjere Vlade Srbije, a za sljedeći meč u prodaju puštili 24.500 karata

0

Fudbalski klub Crvena zvezda će puštiti u prodaju 24.500 ulaznica pred duel 28. kola Superlige Srbije sa Radnikom iz Surdulice.

Vlada Republike Srbije dozvolila je prisustvo publike do 1000 na otvorenim sportskim manifestacijama, ali uz propisane mjere, na što i Crvena zvezda podsjeća, ali je brojka od 1000 ljudi na otvorenom brzo došla do skoro 25.000.

– Meč sa Radnikom iz Surdulice biće odigran uz prisustvo publike, ali uvažavajući sve mjere i propise, kako bi se spriječilo širenje korona virusa. U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mjesta između gledalaca, polovina kapaciteta našeg stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama. Humanitarna akcija koju je Crvena zvezda pokrenula prije pandemije korona virusa i koja je bila planirana za meč protiv Napretka da prihod od prodaje ulaznica, koje će i sada koštati 75 dinara za sve tribine, ide Univerzitetskoj dječjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska rijeka na Kosovu i Metohiji, biće sprovedena sada. Sve karte koje su kupljene za meč protiv Napretka (ukupno 2920), važiće i za susret sa Radnikom – saopštio je klub.

Meč je na programu u subotu od 18 sati.

Advertisements

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here