IZABERI NAJBOLJE KVOTE I TELEFON JE TVOJ!

6

Ako ste ljubitelji sportskog kladjenja sigurno uvijek gledate gdje su kvote najveće, naš savjet je da svoju sreću isprobate u sportskoj kladionici Meridian gdje vas očekuju NAJBOLJE KVOTE!

Osim toga ako ste u situaciji da se razmišljate koju igru da stavite, sjajno rješenje koje je omogućila ova kladionica jeste opcija BetBuilder! Izaberi tim, nekolike različite igre na istom timu, a najbolje kvote su svakako spremne!

Ali, ni to nije sve, na kraju mjeseca Januara igrač koji bude imao najviše odigranih tiketa sa igrom BetBuilder na poklon osvaja telefon Xiaomi Mi 11 Lite 5G! Put do sjajnog poklona nikad lakši, nabilduj najbolje kvote i možda telelefon dodje baš u tvoje ruke!

Nego ni ovdje nije kraj iznenadjenjima! Svi nedobitni tiketi u mjesecu Januaru koji sadrže igru BetBuilder, ponedeljkom osvajaju 10% CashBack-a u vidu bonusa.

Sportska kladionica Meridian je odličila da ovog puta nema gubitaka, CashBack je tu, a poklon telelfon je svakako spreman! Registruj se i ti na meridianbet.me sajtu pokupi bonus dobrodošlice i učestvuj u sjajnim promocijama!

6 COMMENTS

  1. Bet bilder je odlicna opcija. Kad bolje razmislis izaberes jedan mec i sastavljas svoju kvotu i igre koje zelis.. mozda bolje i lakse od obicnih tiketa

  2. Svaku promociju treba ispratiti. S obzirom da su kvote najjace u Meridianu onda nije tesko sastaviti los tiket na bet bilder

  3. Koliko promocija, a svaku sam ispostvovao… Ovaj bet bulder prije neki dan prepisah iz kladionice… Valjda oni sastave promovisu… I dobitni tiket😆…e rekoh nista me ne kosta tako da ispostujem pa makar sa 0.5 centi da uplatim….

  4. Evo dobre promocije za ljubitelje sportskog kladjenje , ali jedno moram da priznam Meridian kladionica stvarno ima bogato vrijedne nagrade za svaku pohvalu

  5. Meridian kladionica je najbolja kad su u pitanju promocije i nagrade, ova promocija mi je super treba iskoristiti priliku za neku od nagrada

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here