“Ja sam najbolji na svijetu”

0
Kristijano Ronaldo za italijanske medije je izjavio da sebe smatra najboljim fudbalerom na svijetu i da je njegova želja da nastavi napredovati ključ njegovog uspjeha.

Ronalda smatraju najvećim favoritom za dobijanje priznanja “FIFA Ballon d’Or” u 2016. godini, koja se dodjeljuje najboljem igraču svijeta. Ronaldo je u godini koja se bliži kraju postao evropski šampion sa reprezentacijom Portugala, ali i sa Realom, tako da ne bi bilo veliko iznenađenje da po četvrti put, nakon 2008. 2013. i 2014., bude proglašen za najboljeg na svijetu.

U mojoj glavi ja sam najbolji fudbaler na svijetu. Svaki dan radim vrlo naporno s ambicijom da budem najjači. Na drugima je da me ocjenjuju. Uvijek želim da poboljšam sebe i svoju igru. Uz to, jako sam motivisan i vjerujem da je to ključ moga uspjeha“, kazao je Ronaldo za italijanske medije.

Sjajni fudbaler ima problema na početku nove sezone zbog povrede koju je dobio u finalu Evropskog prvenstva proteklog ljeta u Francuskoj.

Pretrpio sam tešku povredu u finalu EURO-a 2016 zbog čega sam dva i po mjeseca bio van terena. Međutim, sada se dobro osjećam. Vratio sam se na svoj uobičajeni nivo i spreman sam da uživam u još jednoj spektakularnoj sezoni“, rekao je Portugalac.

Ronaldo je u Real stigao 2009. godine iz Mančester Junajteda. Od tada je za “kraljevski klub“ odigrao 353 takmičarske utakmice i postigao nevjerovatnih 367 golova. U dresu Portugala je zabilježio 135 nastupa uz 66 golova.

CDM.ME