Jedan od najboljih vezista CFL pojačao ambiciozni Petrovac

0

Doskorašnji fudbaler Jezera Marko Šimun novi je fudbaler Petrovca.

Jedan od najboljih vezista 1.CFL u minuloj sezoni sjajnim partijama u dresu Jezera skrenuo je pažnju na sebe i odlučio se da pojača sastav Petrovca koji će, prema našim informacijama imati visoke ambicije u novom fudbalskom šampionatu.

Ukoliko Šimun u Petrovcu nastavi sa partijama od prošle sezone, nema sumnje da će biti pod budnim okom selektora Roberta Prosinečkog.

Da “nebeskoplavi” imaju jasne ambicije potvrđuje i činjenica da je uprava kluba dogovorila nastavak saradnje sa gotovo svim fudbalerima koji su iznijeli najveći teret u prošloj sezoni, što, ruku na srce nije bio slučaj prethodnih godina.

Često smo bili svjedoci “rekonstrukcije” ekipa na stadionu “Mitar Mićo Goliš” gotovo svakog ljeta. Sada je situacija potpuno drugačija.

Čelni ljudi kluba su ugovore produžili sa Markom Franetom, Aleksom Vujovićem, Radošem Dedićem, Dejanom Boljevićem, Zoranom Mikijeljom, Danilom Bakićem, Markom Kordićem, Žarkom Popovićem, Nikolom Zvrkom, Adnanom Bašićem, Nemanjom Carevićem, Vukasom Dragovićem, Andrijom Bečićem i Danilom Pekušićem.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here