JEDINSTVO: Ponovo smo na meti samoproklamovanog “fudbalskog stručnjaka” Dejana Pekovića

0

Saopštenjem za javnost oglasio se FK Jedinstvo Bijelo Polje.

Iz ovog kluba tvrde da su na meti, kako su istakli, samoproklamovanog fudbalskog stručnjaka Dejana Džaje Pekovića, fudbalskog menadžera.

Oni su saopštili da je Peković nekoliko puta u sportskoj emisiji na RTCG negativnom kontekstu kometarisao taj klub i njihov rad, samo zato što nisu po mjeri njegovom sudu i njegovom odnosu prema FSCG.

SAOPŠTENJE JEDINSTVA PRENOSIMO U CJELINI:

Po ko zna koji put do sada, FK JEDINSTVO se ponovo našlo na meti samoproklamovanog “fudbalskog stručnjaka” – menadžera Dejana Džaje Pekovića.

Dao je slobodu sebi da u emisiji FUDBAL FEST u negativnom kontekstu komentariše utakmice FK JEDINSTVO, jednog od najstarijih klubova u CG, iako čitava Crna Gora zna da smo klub koji apsolutno pošteno i časno gradi svoju priču i da smo od 2017.godine, kao nova uprava, napravili ozbiljne pomake i postigli neke istorijske rezultate te da smo na dobrom putu da ostvarimo još mnoge i to bez jedne jedine mrlje u svom dosadašnjem radu.

5 kola je do kraja prvenstva i to je jedini razlog zbog kojeg se nećemo detaljnije oglašavati ovoga puta kako ne bismo skretali pažnju sa fudbala na blato u koje pokušava da nas uvuče ovaj samoproklamovani stručnjak koji je više puta u negativnom kontekstu kometarisao naš klub i naš rad, samo zato što nismo po mjeri njegovom sudu i njegovom odnosu prema FSCG.

Dužni smo zbog javnosti da mu poručimo da nećemo ni njemu niti bilo kome drugom, dozvoliti da baca ljagu na momke i stručni štab koji su oličenje poštenja i časnog odnosa i kojima niko ništa poklonio nije, već su isključivo na veliki rad, trud, odricanje i požrtvovanje postigli impozantne rezultate obzirom na uslove i jedan od najmanjih budžeta u 1.CFL. Možda to upravo smeta njemu i takvima kao što je on.

Koristimo priliku da se zahvalimo rukovodstvu i uredništvu RTCG, kod kojih smo odmah reagovali, na veoma korektnom odnosu, a što se tice odnosa pomenutog gospodina detaljnije ćemo o svemu nakon završenog prvenstva, jer ne želimo da bilo čim skrećemo pažnju i utičemo na dalji tok prvenstva, niti upadamo u rijaliti zamku u koju pokušava da nas uvuče ovaj fudbalski stručnjak i sveznalica, koji jednu sportsku emisiju ovakvog tipa, konstantno zloupotrebljava zarad lične promocije i zarad nekih drugih interesa samo njemu znanih.

Ukoliko ima bilo kakve osnovane sumnje ili dokaze, pozivamo i njega i sve u CG da to prijave nadležnim organima, a ne da po emisijiama blati ljude bespotrebno i baca sumnju na jedan krajnje častan rad i odnos svih u klubu, a posebno da u negativnom kontekstu pominje igrače i trenere FK Jedinstvo Bijelo Polje!

Podsjećamo, Peković je prethodno komentarisao utakmicu Jezero-Jedinstvo koju je dobio tim iz Plava 2:1. Naime, Peković je između ostalog kazao:

Bila je ta utakmica – ja stvarno ne mogu da pričam neke stavri u koje nisam siguran – bilo je potenciranja da su igrali tri za tri, šest za šest… nebitno, ne možemo da komentarišemo stvari za koje nismo sigurni, ali možemo da komentarišemo stvari iz struke. Situacija 25 sekundi prije kraja utakmice – bio je aut za igrače Jedinstva u plavim dresovima dresovima. Na svakoj utakmici na svijetu kada da gubite 25 sekundi prije kraja sa 2:1 svi igrači bi bili u šesnaetsercu, pa čak i golman, da probate da uguratre loptu u gol“, kazao je Peković, prenose Vijesti.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here