Jedinstvo se priprema za novu sezonu

0

Jedinstvo je izašlo iz prve sedmice priprema i vrijeme je za prve utiske trenera Vuka Bogavca.

Bjelopoljci su uvodni dio odradili kod kuće, sakupili su 10 treninga i odigrali jednu prijateljsku utakmicu.

Povratnik u elitni rang domaćeg fudbala bio je ubjedljiv protiv Adrije – 8:1.

– Na fizičkom planu stojimo dobro, a u taktičkom i tehničkom dijelu smo imali loših momenata u prvom testu. To je normalno ako se zna da smo prozivku imali 16. juna. Polako se uhodavamo. Ekipa napreduje. Ima dovoljno vremena do starta prvenstva i vjerujem da ćemo do tada biti na zavidnom nivou. Izdanje protiv Adrije uliva optimizam da smo na pravom putu. Ocjena je za sada visoka – rekao je Bogavac.

Korać i društvo će još neko vrijeme provesti u domaćem ambijentu, a potom slijedi promjena destinacije.

– Plan je da još sedam dana provedemo kod kuće. Za 1. jul smo zakazali meč sa Javorom u Ivanjici, a od 3. do 13. jula trebalo bi da boravimo u Sjenici. Tamo ćemo se dodatno pripremiti i odigrati još tri-četiri kontrolna testa, zavisno od ekipa koje u tom periodu budu na Zlatiboru – dodao je Bogavac.

Sastav iz Bijelog Polja za sada je pojačao samo golman Sergej Joksimović.

– Na golu imamo dva bonus golmana – Joksimovića i Kolića. To nam olakšava traženje rješenja za najboljih 11. Sa nama je par igrača na probi. Moguće je da ćemo nekima od njih ponuditi saradnju. Potreban nam je desni bek i špic. Dobra je okolnost što nas nije napustio niko od standardnih igrača iz prošle sezone – zaključio je Bogavac.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here