Jednim klikom do bonusa, bez ikakvih uslova!

6

Uplata depozita nikad lakša – Deponuj putem e-banking, banke ili pošte i na tvoj nalog će automatski biti uplaćen bonus – 5% na uplatu!

Registrujte se na meridianbet.me i kao poklon dobrodošlice dobijate 10 eura bonusa i 5e kazino bonusa.

Koristite prednosti savremene tehnologije – aktivirajte opciju E-banking u vašoj banci i uz minimalnu proviziju, bez čekanja u redovima na šalteru, uplatite na Meridianbet nalog i na svaku uplatu dobijate 5% bonusa!

Novčana sredstva možete uplatiti i putem banke ili pošte tako što ćete na uplatnici unijeti željeni iznos i popunite podatke kao na slici:

Po izvršenoj uplati možete poslati sliku uplatnice na [email protected] ili na viber putem mobilnog telefona kako bi sredstva bila uplaćena na vaš nalog.

Vrlo jednostavno i lako do bonusa – na svaku uplatu putem E-bankinga, banke ili pošte osvajate 5% bonusa za sportsko klađenje.

Sva trenutna dešavanja i aktuelne promocije možete pratiti na zvaničnom profilu na Instagramu – Meridianbet. Učestvujte u promocijama i osvojite brojne novčane i robne poklone.

6 COMMENTS

  1. Nešto po čemu se izdvaja Meridian kladionica od ostalih i po čemu su za sad najbolji to je što na bilo koji način uplate depozita za kladjenje imaju nekih bonusa ili promocija.

  2. Nema preko Meridian kladionica, sve pohvale veliki izbor za način uplate depozita za kladjenje a da skoro na svaku ima neka promocija bonusi. Ja nisam koristio ovaj način uplate ali sam na kioscima redovan

  3. Uvijek mi je bio mali procenat kada su bonusi u pitanju… ali davaju najbolje kvote i to je ono sto ih izvlaci.

  4. Depozit za kladjenje ide iskljucivo putem tabaco shopa zbog odlicnih promocija. Lagani uslovi, a uvijek stave odlicne nagrade.

  5. Bonus bez ikakvih uslova, sjajna prilika za dobitak. Meridian je najbolja sportska kladionica kad je rijec o bonusima s obzirom da je bonus u ponudi kroz razlicite nacine..

  6. Ako mene pitate najbolji bonus se ostvari kada uplatite depozit na trafici. Taj bonus mi uvijek bude od velike koristi, s obzirom da je u Meridianu ponuda za kladjenje odlicna a kvote najvece.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here