“Jesam Crnogorac, ali ne spadam u grupu lijenih ljudi”

0

Prvo i najzvučnije pojačanje Borca u ovom prelaznom roku je Milan Vušurović. Iskusni krilni vezista je sa Rigom i ekipom Budućnosti bio šampion, a isto to želi i sa crveno-plavima iz Banjaluke.

Vušurović je u razgovoru za Elta HD govorio o prvim utiscima s priprema koje trenutno obavlja s Borcem, te očekivanjima od predstojeće sezone.

“Sami dolazak u šampiona države je satisfakcija za mene i moju karijeru. Tu sam nekih sedam dana, a dogovor je postignut još prije dva mjeseca. U Samom startu su nam se poklopile ambicije. Ja znam kako je osvajati titulu, ali i znam da je teško osvojiti je, a još teže odbraniti. Te izazove volim i zasad sam prihvaćen odlično. Pripreme teku u najboljem redu, a najbitnije je da vidim glad i fokus kod igrača za ono što slijedi”, rekao je Vušurović na početku.

U Ligi šampiona će Borac u prvom pretkolu igrati protiv rumunskog Kluža, protiv kojeg je autsajder u dva meča.

“Nismo imali sreće, ali mislim da se u cijelom svijetu sporta svaki dan vide iznenađenja. Fudbal je to. I ja ću da kažem da su oni favoriti, bez nekog izmišljanja, ali ne vidim da se ijedan naš igrač predao. Prolazak Kluža bi i za istoriju Borca bio izuzetna stvar”, dodaje doskorašnji napadač bijeljinskog Radnika.

Borac se trenutno sprema na Bledu, a u toku je najteži dio priprema kad se još radi na fizičkoj spremi. Na pitanje da li mu teško padaju teški treninzi, Vušurović je odgovorio u šaljivom tonu.

“Jesam Crnogorac, ali ne spadam u tu sortu lijenih ljudi”, rekao je uz smijeh Vušurović.

Kompletan razgovor pogledajte OVDJE!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here