Jezero čuva vrh: Protivnik – Mornar iz Bara!

0

Plavljani su spremni za fudbalski spektakl jer na Gradskom stadionu u Beranama dočekuje barski Mornar! Jezero , iznenađenje sezone, dijeli prvo mjesto na tabeli sa Budućnosti, dok Mornar Bar pokušava da pronađe svoj put do pobjede. Ovo će biti nezaboravan okršaj!

Datum i vrijeme: Meč se igra u subotu, s početkom u 17:00 časova na Gradskom stadionu u Beranama.

Jezero Plav je definitivno najveće iznenađenje 1.CFL nakon osam kola. Oni dijele prvu poziciju na tabeli sa velikim favoritom Budućnosti i svojom neuništivom formom ostavljaju rivale u zapanjenosti. Nijesu okusili gorčinu poraza još od drugog kola, kada su pali pred Sutjeskom. Sada, pred “domaćim” navijačima, traže još jednu impresivnu pobjedu.

Sa druge strane terena, Mornar Bar je u fazi konsolidacije, gdje su vezali tri meča bez poraza, ali imaju osam bodova iz osam odigranih mečeva. Iako nisu postigli velike rezultate, svakako će biti opasni rival za Jezero.

Istorija susreta između ova dva tima otkriva da su se susreli 22 puta do sada, i međusobni skor je gotovo neriješen. Mornar je uspio da slavi samo jednom kada je igrao kao gost protiv Jezera. Ovo čini ovaj meč još zanimljivijim, jer će Mornar sigurno željeti da promijeni tok istorije u svoju korist.

Sve u svemu, ovaj meč je prilika za Jezero da potvrdi svoju trenutnu formu i da zadrži lidersku poziciju, dok će Mornar željti da se nametne kao ozbiljan konkurent. Pripremite se za uzbudljivu fudbalsku akciju i budite uz nas kako biste saznali ko će izaći kao pobjednik iz ovog duela na Gradskom stadionu Berane!

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here