Jezero ne zaslužuje mjesto na kojem se nalazi

0
fk-buducnost

Petak je dan za utakmicu – Budućnost, u okviru 8. kola domaćeg šampionata, sjutra dočekuje Jezero pod Goricom od 18.00 časova.

„Plavi“ su nakon dobre igre i nepravednog poraza u derbiju od Sutjeske riješeni da upišu nova tri boda.

Jezero je sigurno dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima i ne zaslužuje mjesto na kome se trenutno nalazi“, poručio je vezista Miomir Đuričković, svjestan da su Plavljani na sedam utakmica osvojili četiri boda.

Rival je nakon niza loših rezultata slavio u prethodnom kolu i to je uticalo na samopouzdanje ekipe. Međutim, gledamo samo sebe, znamo kako treba da igramo i vjerujem da ćemo kroz igru doći do pobjede. Optimisti smo, mislim da smo kroz treninge i dobar rad zaboravili utakmicu sa Sutjeskom i nadam se da ćemo to pokazati protiv Jezera“.

Šampioni su do sada odigrali osam utakmica protiv Plavljana, upisali su šest pobjeda i dva remija, dok su se Budućnost i Jezero pod Goricom susreli tri puta – sva tri puta su slavili „plavi“.

Protivnik zna da nema šta da izgubi na našem stadionu, tako razmišlja većina ekipa kada dođe u Podgoricu. To može da bude mač sa dvije oštrice, a mi niti smijemo, niti ćemo u bilo kom trenutku potcijeniti rivala. Radili smo stvarno dobro prethodnih dana i iskreno vjerujem da ćemo da dođemo do nova tri boda“, jasan je naš 24-godišnji univerzalac.

Igru plavog tima nije ispratio rezultat na početku sezone, „plavi“ nakon sedam kola imaju devet bodova, ali se nadaju da će pozitivan niz krenuti već od sjutra.

Od Budućnosti se uvijek očekuje da ostvaruje pobjede, na utakmicama protiv Dečića i Sutjeske nas stvarno nije ispratio rezultat, ali nadam se da ćemo u sjutrašnjoj utakmici koja slovi kao lakša – iako ponavljam nikoga ne potcjenjujemo – da osvojimo tri boda i da ćemo da krenemo u pozitivan niz koji je izostao u prethodnim kolima“, rekao je Đuričković.

Ostavite odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here